Betalingen

Indien je reeds klant bent blijven de toegekende betaalvoorwaarden gelden.  Als je voorheen bij voorbeeld 30 dagen betaaltermijn genoot dan blijft deze dus ook gewoon gelden voor de orders die je plaatst via onze website.

Nieuwe klanten wordt gevraagd de eerste drie bestellingen op voorhand te betalen.  Daarna kun je na goedkeuring andere voorwaarden toegekend krijgen.

Er wordt geen korting gegeven bij betaling op voorhand.

Je kunt bij ons betalen met alle gangbare bank- en kredietkaarten.  Indien je verkiest om cash te betalen, hou er dan rekening mee dat we briefjes van 5, 10 en 50 euro aanvaarden maar de grotere broertjes niet.  Door het opgelegd maximum inzake grootte betaalbedrag is het niet mogelijk om bijvoorbeeld met Payconic te betalen.

Leveren en verzending/afhaling

AEB levert franco op 1 adres in België vanaf 90 euro per zending.  Je kunt aangeven of je dag dan wel nachtlevering wenst.  Standaard versturen wij met Parts Express en Bpost.

Afhalingen zijn enkel mogelijk op afspraak, op deze manier kunnen wij verzekeren dat jouw bestelling ook effectief klaarstaat voor afhaling.

Leveringen buiten België zijn steeds af fabriek waarbij je als klant zelf beslist met welke vervoerder je jouw goederen wil laten afhalen.

Garantie en terugsturen

Vooreerst dienen we te verwijzen naar de wettelijke bepalingen in zake garantie.  Indien je een product wenst terug te sturen waarbij je vermoedt dat het onder garantie valt of als je een product om een andere reden wilt terugsturen dan vragen we je contact op te nemen per email of telefoon.  Wij geven je een retournummer en kunnen indien gewenst ook de ophaling voor je regelen.  Van zodra het product bij ons nagekeken werd brengen we je op de hoogte van onze bevindingen en oplossing.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de openingsuren?
AEB is van maandag tot donderdag geopend van 07:50u   tot 12u en van 12u30 tot 16u40.  Op vrijdag zijn de uren van 07:50u  tot 12u en van 12u30 tot 14u.
Kan ik afhalen?
Afhalingen zijn enkel mogelijk op afspraak, op deze manier kunnen wij verzekeren dat jouw bestelling ook effectief klaarstaat voor afhaling.
Klant worden?
Ben je nog geen klant maar zie je mogelijkheden met ons aanbod stuur dan een mailtje naar info@aeb.be met je bedrijfsgegevens en een korte motivatie.  We laten je dan snel weten of we een account voor je kunnen openen.  Van zodra je van ons een gebruikersnaam en paswoord gekregen hebt staat jouw e-shop helemaal klaar en zie je al je prijzen, de voorraad, enz en kun je onmiddellijk bestellen.
Backorders?
Soms lukt het niet om een bestelling volledig uit te leveren.  Een nalevering gebeurt echter steeds zonder extra kosten voor jou.
Voorraad status?
Wij geven je per product op of het voorradig is of een levertijd heeft.  AEB besteedt hier veel aandacht aan omdat de levertermijn nu eenmaal belangrijk is.  De info is echter enkel een momentopname waardoor dit geen absolute garantie is.  Kijk daarom steeds goed je orderbevestiging na en bel gerust als er zaken zijn die je apart wilt bespreken.
Prijzen?
Eens ingelogd zie je alle netto prijzen zonder BTW die voor jou speciaal van toepassing zijn.  Bij heel wat producten krijg je bovendien een extra lage prijs die gekoppeld is aan een bepaalde afnamehoeveelheid.  Je bepaalt dus zelf je voordeel in functie van je verbruik.
Speciale eisen?  Niet standaard oplossingen?
Op onze site en in onze e-shop vind je een veelvoud aan producten en oplossingen.  Vind je toch niet precies wat je in gedachten had neem dan gewoon contact op.  Geen enkele vraag is te gek dus samen met jou werken we graag een passend antwoord en oplossing uit.  Zo zijn andere kabellengtes mogelijk, kan er herverpakt worden, apart gelabeld worden, worden er kits samengesteld, enz
Afspraak op kantoor of bij jou?
Soms is het gewoon nodig om elkaar te ontmoeten.  Er zijn altijd zaken die makkelijker face-to-face besproken worden.  Dus natuurlijk ben je steeds, na het maken van een afspraak, welkom in ons kantoor maar als je liever hebt dat wij jou bezoeken doen we dit met plezier.