Over AEB


AEB is al meer dan 60 jaar een toonaangevend familiebedrijf. We zijn actief op het gebied van prioritaire voertuigsignalisatie ("blauwe" markt), en signalisatie voor vrachtwagens, tractoren, werfvoertuigen en werkvoertuigen ("oranje" markt). Als fabrikant en leverancier bieden we een breed scala aan oplossingen, waaronder zwaailampen, flitslichten, lichtbalken en een ruime keuze aan aanvullende producten zoals werklampen, zoeklichten, richtingspijlen, enz.

We onderscheiden ons door onze uitmuntendheid en onze ondersteuning bij het ontwikkelen van oplossingen op maat (Onderzoek & Ontwikkeling). We focussen op producten met een hoge kwaliteit die altijd aan de top van de technologische ontwikkelingen staan. We weten dat elke klant unieke behoeften heeft en daarom staan we klaar om uw uitdagingen aan te gaan. Geen verzoek is te veeleisend. We verwelkomen alle ideeën en staan altijd open om nieuwe wegen te verkennen om oplossingen te creëren die zijn afgestemd op uw behoeften.

Als u voor AEB kiest, kiest u voor veel meer dan alleen een product: u kiest voor een partner die zich inzet om met u samen te werken, u te adviseren en u te ondersteunen. Wij bouwen langdurige relaties op met onze klanten door uitzonderlijke service te bieden in elke fase van het proces. Van ontwerp tot installatie blijven we u helpen en begeleiden met technische ondersteuning en documentatie. 
AEB, de partner die net zoveel geeft om uw veiligheid en gemoedsrust als u. 

U ziet het, bij ons bent u -voor welk licht voor welk voertuig dan ook- aan het juiste adres!

Contacteer ons vandaag en ontdek de vele manieren waarop wij u van dienst kunnen zijn.