Beter dan ooit in het oog springen: LED-flitsers

Keuze te over. Veel te veel. Maar er is begeleiding. en vooral: juist advies

Beter dan ooit in het oog springen: LED-flitsers

U bent rustig aan het rijden op de E40 tot plots een onheilspellend lampje op het dashboard opspringt. Daar staat u dan opeens, op de pechstrook. Wachtend op takelaar Tony. In de achteruitkijkspiegel ziet u gelukkig al snel zijn flitsende takelwagen opduiken.

 De LED-flitsers die we terugvinden op de takelwagen van Tony, die zijn niet snel-snel even gekozen en gemonteerd. Het aanbod bij AEB is namelijk enorm. Maar aan de hand van deze drie vragen kunnen we alvast een eerste richting uit.

Welke kleur? 

De oranje en witte LED-flitsers zijn zeer geschikt voor alle niet-prioritaire voertuigen. Denk aan vuilniswagens, bestelwagens bij werkzaamheden, enzvoort. Of aan Tony’s takelwagen.

 De blauwe en rode flitsers zijn dan weer specifiek voor politie, brandweer en ziekenwagens, maar ook anonieme voertuigen met prioritaire status.


Welk patroon?

 De strakke vormgeving en hoge lichtoutput gecombineerd met de vele flitspatronen en kleurkeuzes maken dat u voor elke toepassing een geschikte uitvoering kunt kiezen. Snelheid, ritme en patroon passen we helemaal aan naar uw wensen en verwachtingen. Voor Tony mocht er een snel ritme in.

 

Hoeveel LED’s?

De hoeveelheid LED’s – 3, 6 of 12 – hangt af van persoonlijke voorkeuren, maar ook praktische elementen spelen een rol.
Zo bepaalt de hoeveelheid LED's het formaat en vorm van de flitser. Maar geen nood, op alle potjes past een dekseltje en voor alle uitdagingen vinden we de geschikte flitser!

PS. De LED-flitsers kunnen zowel ingebouwd als opgebouwd worden.

Zo, de eerste vragen zijn gesteld. Tijd om alle registers open te trekken nu met de hulp van de AEB-experts. www.aeb.be


Maak je bestelproces sneller en makkelijker
Upload je winkelmandje via Excel